Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Visita oficial de l’alcalde de Badalona a Andalusia

23/09/2020 ::

Demà dijous assistirà a la inauguració de la mostra retrospectiva sobre la història de l’Anís del Mono i divendres es reunirà amb consellers de la Junta d’Andalusia

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, assistirà demà dijous, 24 de setembre, a la Fundación Osborne, ubicada a El Puerto de Santa Maria (Cádiz), a la inauguració de la mostra retrospectiva sobre l’Anís del Mono amb motiu de la celebració del 150è aniversari de la marca. L’acte comptarà també amb la presència de la segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Badalona i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera; de l’alcalde d’El Puerto de Santa Maria, Germán Beardo; del president de la Fundació, Tomàs Osborne; del president del Grupo Osborne, Ignacio Osborne; de la directora del Museu Badalona, Margarida Abras, i de la comissària de l’exposició, Francisca García.

L’exposició, creada pel Museu de Badalona, posa en relleu la imatge de l’Anís del Mono, el primer que es va envasar en una ampolla diamantada, que moltes altres marques imitarien ben aviat. També s’hi podrà veure la relació amb el moviment modernista, i conèixer altres begudes que elabora el Grupo Osborne.

D’altra banda, divendres, dia 25, l’alcalde es reunirà al Palau de Sant Telmo de Sevilla amb el conseller de la presidència de la Junta d’Andalusia, Elías Bendodo, i amb la consellera de Cultura, Patrícia del Pozo. L’objectiu de la trobada és buscar el suport i la implicació de la Junta amb la feina que fan les entitats andaluses de Badalona tal i com es va comprometre en la reunió que va mantenir l’alcalde amb les entitats andaluses de la ciutat aquest dimarts, 22 de setembre. Garcia Albiol també traslladarà la petició fetes pels representants d’aquestes institucions perquè puguin formar part del registre d’entitats de la Junta d’Andalusia.

Badalona, 23 de setembre de 2020

twitter @AjBadalona