Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Un taller de Fib-dance posarà fi a les activitats de l’Espai de Benestar Emocional d’aquest semestre

13/06/2019 ::

Es tracta d’una activitat física i lúdica que combina exercicis corporals i moviments rítmics amb música

El Centre Cívic Can Cabanyes (rambla de Sant Joan, 59 -77) acollirà dijous 20 de juny a les 17.30 hores una sessió de Fib-dance, una activitat física i lúdica que combina divertits exercicis corporals i moviments rítmics amenitzats amb música, que servirà per posar punt final a les activitats d’aquest semestre de l’Espai de Benestar Emocional.

Dins el programa “COMSalut. Comunitat i Salut”, l’Espai Obert de Benestar Emocional és una iniciativa que s’ha desenvolupat des d’octubre al Casal de Gent Gran de Nova Lloreda. El programa ha donat cabuda a diverses propostes amb l’objectiu d’aprendre a controlar les emocions i sentir-se bé amb un mateix i l’entorn. La risoteràpia, la felicitat en els infants o la marxa nòrdica han estat algunes de les xerrades i les sessions que s’han ofert al veïnat de Nova Lloreda, Sistrells i Sant Crist de Can Cabanyes, però que també han estat obertes a la participació de la resta de la ciutadania.

L’Espai de Benestar Emocional està format per l’Ajuntament de Badalona, el Casal de Gent Gran de Nova Lloreda, la Biblioteca Lloreda, Badalona Associació Afectats de Fibromiàlgia, Asaupam, Espai Jove SuperNova, el programa XarxaJoves Barcelonès Nord, Associació Salut Mental Barcelonès Nord, les farmàcies Nova Lloreda, Condon i Lloreda i Badalona Serveis Assistencials (BSA). Badalona, 13 de juny de 2019

twitter @AjBadalona