Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Un operatiu conjunt de la Guàrdia Urbana de Badalona, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional es salda amb 5 detinguts i 40 persones identificades

24/08/2020 ::    

Durant l’acció policial, que es va dur a terme el passat divendres, es van realitzar inspeccions en diversos locals i bars conflictius de la ciutat

El passat divendres, 21 d’agost, es va dur a terme a Badalona un operatiu conjunt de la Guàrdia Urbana de la ciutat, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional que es va saldar amb la detenció de cinc persones, la identificació d’altres quaranta individus i la incoació de diverses denúncies per infraccions contra la seguretat ciutadana. L’acció policial, que va incloure inspeccions en diversos establiment i bars conflictius de la ciutat, va realitzar-se als carrers de Calderón de la Barca i de Pau Piferrer, ubicats al barri de La Salut de Badalona.

Un dels detinguts està investigat per un presumpte delicte contra la salut pública per tinença de droga i quatre més van ser detinguts per possible infracció a la Llei d’Estrangeria. Com a conseqüència se’ls ha tramitat un expedient d’expulsió.

La Guàrdia Urbana de Badalona i Inspecció de Treball també van aixecar diverses actes administratives per les irregularitats existents.

Badalona, 24 d’agost de 2020

twitter @AjBadalona