Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Tornen a casa les últimes persones desallotjades dels immobles més pròxims a l’enderrocament de l’edifici del passatge de la Torre de Badalona

20/12/2019 ::        

L’avenç de les obres de demolició permet garantir la seguretat dels veïns i veïnes dels 8 immobles més propers

L’avenç en les obres de l’enderrocament de l’edifici del passatge de la Torre número 16 del barri de la Salut de Badalona han permès aquest matí la tornada a casa dels últims veïns i veïnes que havien estat desallotjats. Aquestes persones, que viuen als 8 immobles més propers a l’edifici sinistrat, van ser desallotjades urgentment per qüestions de seguretat el passat 28 d’octubre i s’uneixen a les 39 persones dels edificis adjacents que ja van tornar a casa seva el passat 9 de desembre.

Els treballs d’enderrocament de l’edifici, que s’han realitzat de manera manual a causa de la complexitat de l’operació i per no danyar els immobles adjacents, han permès també recuperar una part important de les pertinences personals de les famílies afectades.

A partir d’avui també quedarà obert al trànsit de persones i vehicles el passatge dels Encants, entrada habitual de l’Institut Enric Borràs.

L’Ajuntament de Badalona manté l’allotjament d’emergència per a les persones que vivien a l’edifici del passatge de la Torre número 16 que s’està enderrocant. El 4r tinent d’alcalde i regidor de l’àmbit de Govern i Territori de l’Ajuntament de Badalona, Rubén Guijarro, ha explicat que “a les persones que tenien un contracte de lloguer se’ls fa un acompanyament, a través de l’Oficinal Local d’Habitatge, per tal d’ajudar-los a trobar un lloguer de similars característiques en una altra ubicació i, pel que fa als propietaris, es treballa amb les entitats financeres per tal que se’ls ubiqui en un altre immoble del parc que disposen les mateixes entitats bancàries”, En aquest sentit, i per facilitar aquest pas, el regidor ha explicat que l’Ajuntament donarà de baixa registralment l’edifici enderrocat.

Badalona, 20 de desembre de 2019

twitter @AjBadalona