Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Tallers de Danses urbanes i de Rap a la Fira de Nadal al Gorg

15/12/2022 ::    

Són quatre sessions dirigides al públic més jove per gaudir i aprendre les tècniques de les danses urbanes i conèixer la música rap

La Fira de Nadal del Gorg inclou la realització de dos tallers dirigits especialment a noies i nois joves. Es tracta d’un taller de Danses urbanes i un altra d’Iniciació al Rap. En total són quatre sessions promogudes pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona en el marc del programa d'activitats Nadal a Badalona.

Taller de Danses urbanes

Tindrà lloc el dimecres 21 i el dijous 29 de desembre, de 18 a 19 hores, a la plaça del President Tarradellas. El taller va a càrrec de l'Escola de Dansa i Arts Escèniques l'Assaig. Hi haurà l’ocasió de conèixer diversos tipus de danses urbanes i tothom que vulgui podrà posar-les en pràctica i ballar.

Taller de Rap

Els dilluns 2 i el dimecres 4 de gener, de 17 a 19 hores, a la plaça del President Tarradellas tindrà lloc un taller d'Iniciació al Rap, a càrrec de la Plataforma per la Llengua. En aquest taller es mostraran i posaran en pràctica diferents tècniques per escriure i interpretar cançons d'aquest estil musical.

Badalona, 15 de desembre de 2022

twitter @AjBadalona