Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

S’inicia un nou cicle de tallers del programa “Biblioteca i Salut” a la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona

07/11/2023 ::

El fil conductor del cicle girarà entorn de com mantenir els hàbits saludables relacionats amb l’alimentació, el descans i la pràctica d’activitat física

El programa “Biblioteca i Salut” inicia aquest mes de novembre, i fins el mes de maig coincidint amb el calendari escolar, un nou cicle de tallers que dirigits a infants a partir de quatre anys i a les seves famílies. Aquest any tenen com a temàtica la promoció dels hàbits de salut relacionats amb l’alimentació, el descans i la pràctica d’exercici físic. Mitjançant la lectura d’un conte que serveix de reflexió, els participants aprenen a com tenir cura del seu cos. Posteriorment es realitza un taller de manualitats, emmarcat en cada temàtica.

Aquest mes de novembre es treballaran contes relacionats amb l’alimentació equilibrada, sana i variada.

Durant el mes de febrer del 2024, s’explicaran contes i es faran tallers relacionats amb el descans. El darrer mes del cicle, el mes de maig, la temàtica serà la pràctica d’activitat física.

Com a novetat en aquest nou cicle ens acompanyaran uns ninots en forma de dimoni, anomenats els Dimoniets saludables, ja que aquesta figura és una icona de la ciutat. Aquests dimoniets estran presents a totes les activitats que es realitzin a les biblioteques per ajudar a promocionar i cuidar de la salut dels infants.

La primera activitat serà aquest proper dimecres amb el conte de Patricia Geis: Una culleradeta per a… i el conte de Lauren Child Nunca jamás comeré tomates.

Biblioteca Pomar: dimecres 8 de novembre, a les 17.30 hores.

Biblioteca Lloreda: dimecres 8 de novembre, a les 17.30 hores.

Biblioteca Llefià – Xavier Soto: dimecres 8 de novembre, a les 18 hores.

Biblioteca Sant Roc: dilluns 13 de novembre, a les 18 hores.

Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté: dimarts 21 de novembre, a les 17 hores.

Sala Josep Uclés, Centre Cultural El Carme ( carrer de Francesc Layret 78-82): dijous 23 de novembre a les 17.30 hores. Es fa en aquest espai de forma excepcional ja que la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta està tancada.

Per realitzar l’activitat és necessària inscripció prèvia a la biblioteca corresponent (www.badabiblos.cat).

Els tallers Biblioteca i salut es realitzen amb la col·laboració del Servei de Salut i de la Xarxa Municipal de Biblioteques del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Badalona.

Badalona, 7 de novembre de 2023

twitter @AjBadalona