Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

S’inaugura una nova sala d’assaig al Teatre Margarida Xirgu de Badalona

26/09/2022 ::

La presentació del nou espai es farà dijous 29 de setembre a les 18 hores i comptarà amb les intervencions de la regidora de Cultura, Anna Maria Lara, i del gerent de Badalona Cultura, Edu Pericas

L’empresa municipal Badalona Cultura inaugura el pròxim dijous 29 de setembre a les 18 hores una nova sala d’assaig al Teatre Margarida Xirgu de Badalona. El nou espai que s’ha habilitat es troba en les dependències superiors del teatre i ha estat creat per tal que les companyies, entitats i associacions badalonines puguin disposar d’una nova eina de creació artística a la ciutat.

L’acte d’inauguració de la sala comptarà amb les intervencions de la regidora de Cultura, Anna Maria Lara, i del gerent de Badalona Cultura, Edu Pericas. A més, la companyia Egos Teatre oferirà a les persones assistents una petita mostra de la seva activitat, sent el primer assaig obert d'una companyia en aquesta sala.

En tractar-se d’un espai reduït, s’ha restringit l’assistència a l’acte d’inauguració mitjançant invitació a les diverses companyies, entitats i associacions badalonines que es preveu que siguin les principals usuàries. No obstant això, tothom qui estigui interessat podrà visitar pròximament la sala amb cita prèvia.

Badalona, 26 de setembre de 2022

twitter @AjBadalona