Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Signatura del Pacte contra la segregació escolar

15/03/2019 ::

Convocatòria de premsa

L’acte tindrà lloc aquest dilluns al Parlament de Catalunya

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i el segon tinent d’alcaldia i regidor de l’Àrea de Cultura, Jordi Subirana, signaran aquest dilluns, 18 de març, a les 12 hores, a la sala auditori del Parlament de Catalunya (parc de la Ciutadella, s/n), el Pacte contra la segregació escolar impulsat pel Síndic de Greuges de Catalunya conjuntament amb el Departament d’Educació i amb la participació dels diferents agents de la comunitat educativa, un document que pretén promoure la coresponsabilitat dels diferents actors que intervenen a l’hora de combatre aquest fenomen.

A l’acte hi participaran els alcaldes dels municipis de més de 10.000 habitants, els presidents de les entitats municipalistes, sindicats, entitats educatives, patronals dels centres concertats i representants de les famílies.

Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges durant tot l’acte. En acabar la sessió el conseller i el síndic atendran a tots els mitjans de comunicació.

Els mitjans interessats en assistir a l’acte haurien de confirmar la seva assistència al telèfon 935 538 453 o al correu premsa@sindic.cat.

Els periodistes sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat. A la sol·licitud, hi han de fer constar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport, i el mitjà per al qual treballen. El Parlament només tramitarà les peticions enviades des del correu corporatiu del mitjà.

Badalona, 15 de març de 2019

twitter @AjBadalona