Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Salut presenta a Badalona una experiència immersiva per donar a conèixer el telèfon d’atenció a la conducta suïcida

08/09/2022 ::

Convocatòria de premsa

El conseller del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Argimon, presentarà demà divendres, 9 de setembre, al passeig Marítim de Badalona, una experiència immersiva per donar a conèixer a la ciutadania el telèfon d'atenció a la conducta suïcida: 061, una veu contra el suïcidi. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro.

A l’acte participaran el coordinador del Pla de prevenció del suïcidi a Catalunya 2021-2025 (PLAPRESC) i director de Salut Mental de l’Hospital Universitari Parc Taulí, Diego Palao, i la presidenta i fundadora de Després del Suïcidi – Associació de Supervivents, Cecília Borràs. La roda de premsa se celebrarà a les 10 hores en format presencial, al passeig Marítim de Badalona, just davant de la plaça de la Rosa dels Vents.

Posteriorment, des de les 11 fins a les 19 hores, es podrà visitar allà mateix la instal·lació immersiva, que consisteix en uns missatges escrits a terra i en un cub amb telèfons instal·lats a les parets. Els vianants podran despenjar i escoltar una gravació diferent a cada un dels aparells amb testimonis de persones que han intentat suïcidar-se, dels seus familiars, i de professionals sanitaris experts en salut mental i, en concret, en l'atenció sanitària a la conducta suïcida.

Badalona, 8 de setembre de 2022

twitter @AjBadalona