Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

S’ajorna el mercat de les cooperatives escolars del projecte “Cultura emprenedora a l’escola” que s’havia de fer aquest divendres als encants de Montigalà de Badalona

23/05/2019 ::        

Els cooperativistes podran oferir els seus productes divendres 7 de juny

La previsió de pluja ha fet decidir a les escoles que participen en el projecte “Cultura emprenedora a l’escola”, ajornar fins divendres 7 de juny la venda dels productes que els nens i nenes han elaborat en les seves cooperatives i que havien de posar a la venda aquest divendres dia 24 als encants de Montigalà.

Recordem que l’alumnat de les set escoles participants han creat un total de tretze cooperatives que són: Les 48 mans, Galí creatius, 5&A, O. N. Nens, Fet a mà, CEI, Manualart, ScoopMarket, Cooperalona, Coopthebest, Micomi, Picacincs i Pibart. Les tretze pertanyen, per aquest ordre, als grups de 5è de les escoles Alexandre Galí (2), Badalonès (3), Ìtaca (1) Joan Coret (2), Llorens Artigas (2), Miquel Hernández (1) i Pau Picasso (2).

El dimecres 12 de juny, de 10 a 12 h, està previst fer la cloenda del projecte d’aquest curs, a l’Institut Pau Casals, amb la participació de tots els nois i noies cooperativistes i de representants de totes els entitats i serveis implicats.

Badalona, 23 de maig de 2019

twitter @AjBadalona