Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Quatre agents de la Guàrdia Urbana han estat brutalment agredits aquesta tarda quan han descobert un pis amb la llum punxada on hi havia una plantació de marihuana

13/01/2021 ::

Els fets han ocorregut en el carrer d’Alfons XII del barri de Sant Roc, la zona on es produeixen els talls de subministrament a causa del consum excessiu d’electricitat

Quatre agents de la Guàrdia Urbana han estat brutalment agredits aquesta tarda quan han descobert un pis amb la llum “punxada” on hi havia una plantació de marihuana. Els fets han ocorregut en el carrer d’Alfons XII del barri de Sant Roc, la zona on es produeixen els talls de subministrament a causa del consum excessiu d’electricitat.

Els agents han estat rodejats i agredits per una torba de persones amb pals i navalles i no han pogut fer res per poder-se defensar. Els reforços de la Guàrdia Urbana han arribat de forma immediata i els agents agredits han estat traslladats a l’Hospital Municipal amb ferides de diversa consideració.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha traslladat al recinte hospitalari per preocupar-se per l’estat de salut dels agents i donar-los tot el seu suport.

Badalona, 13 de gener de 2021

twitter @AjBadalona