Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Prestació del servei de gestió i funcionament de les escoles bressol municipals

28/10/2020 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió celebrada el dimarts 27 d’octubre la continuïtat de la prestació del servei de gestió i funcionament de les escoles bressol municipals a l'empresa Serveis Educatius Cavall de Cartró, SL fins a la licitació del nou contracte, i com a màxim, fins a la finalització del curs escolar 2020-2021.

Es formalitza la prestació del servei que dona l’empresa Serveis Educatius Cavall de Cartró, SL, prestadora del servei de les Escoles Bressol Municipal. El contracte entre l’Ajuntament de Badalona i Cavall de Cartró va caducar l’any 2018 sense que es licités un nou contracte ni decretés una pròrroga del mateix, per la qual cosa els cursos 2018/19 i 2019/20 no ha cobrat pel servei que està donant.

Amb aquesta continuïtat fins a la finalització de l’actual curs escolar es garanteix el pagament dels serveis que està donant Cavall de Cartró a l’Ajuntament de Badalona, durant el curs 2020/21 i fins a la nova adjudicació del contracte de Gestió de les Escoles Bressols Públiques de la ciutat que haurà d’estar vigent al setembre de 2021 per al curs 21/22.

El dictamen s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals del PP, PSC, ERC i Badalona en Comú Podem. Els grups municipals Guanyem Badalona en Comú i Junts per Catalunya s’han abstingut.

Badalona, 28 d’octubre de 2020

twitter @AjBadalona