Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Presentació del nou tram del carril bici al tram Litoral des del carrer del Mar fins al carrer de Sant Ignasi de Loiola

25/05/2020 ::        

Convocatòria de premsa

L’acte, que tindrà lloc avui a les 20.15 hores davant de la piscina municipal Mireia Belmonte, comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el 3r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gràcia

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el 3r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gràcia, presenten aquest vespre a les 20.15 hores, davant de la piscina municipal Mireia Belmonte (carrer d’Eduard Maristany, 9) el nou tram litoral del carril bici des del carrer del Mar fins al carrer de Sant Ignasi de Loiola.

Es tracta d’un recorregut de 330 metres que se situa paral·lel i a tocar de les vies del tren. El seu itinerari, separat de l’espai que ocupen els vianants, permetrà fer més senzilla la convivència entre els ciclistes i els vianants en un dels trams més estret del Passeig Marítim.

Els treballs s'han efectuat amb recursos propis de l'Ajuntament i formen part de les actuacions previstes per millorar la xarxa de carrils bici de la ciutat. Per al mes d’agost està previst l’inici de les obres del tram nord, des del carrer d’en Prim fins al municipi de Montgat, i s’avançarà per a fer la realitat el tram sud que haurà de connectar amb Sant Adrià de Besòs i Barcelona.

Badalona, 25 de maig de 2020

twitter @AjBadalona