Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Presentació de les maquetes del projecte Menuda Badalona!

03/06/2022 ::

Alumnes de 9 centres de secundària han elaborat maquetes de diferents edificis i espais emblemàtics de la ciutat que es mostraran al Museu de Badalona el dimecres 8 de juny

El Museu de Badalona acollirà el dimecres 8 de juny la presentació de les maquetes de diferents edificis i espais emblemàtics de Badalona que han elaborat els alumnes de 9 centres de secundària de la ciutat.

Menuda Badalona! és un projecte d'aprenentatge interdisciplinari, coral i plurianual, creat per l'equip de BDN Lab, amb l'objectiu final de construir mitjançant fabricació digital una maqueta de diferents edificis o espais de la ciutat. En aquest curs 2021/2022 ha comptat amb la participació dels centres de secundària Badalona 7; Badalonès; Isaac Albéniz; Joan Maragall; Júlia Minguell; La Riera; Maristes Champagnat; Minguella i Turó d'en Caritg.

Les maquetes creades, mitjançant programació i fabricació digital, que es presentaran corresponen a aquests edificis i espais de la ciutat: Jaciment Íber Turó d'en Boscà; antic Escorxador; Biblioteca Can Casacuberta; Mercat Maignon; Zona Esportiva Salvador Espriu; edifici de la CACI, Palau Municipal d'Esports de Badalona; Hotel Miramar i Masia de Can Canyadó.

Menuda Badalona! és un projecte organitzat per BDN Lab, amb la col·laboració del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona i de diferents entitats i empreses. La presentació tindrà lloc entre les 11 i les 12 hores.

Badalona, 3 de juny de 2022

twitter @AjBadalona