Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Presentació de la programació de les Festes de Maig de Badalona 2022

22/04/2022 ::

Convocatòria de premsa

Aquest dilluns 25 d’abril, a les 19 hores, es presentarà a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78 – 82, planta -1) el programa de les Festes de Maig de Badalona d’enguany.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i de la regidora de l’Àrea de Cultura, Anna Maria Lara. També participaran en la presentació del programa un representant de la Comissió de Festes.

En el transcurs de l'acte també es presentarà el dossier Sant Anastasi i el Dimoni, el primer d’una col·lecció de dossiers pedagògics de la festa, i es comptarà amb la presència de Marc Abril, membre del Grup d'estudis de la festa i autor d'una part dels textos, i de Paloma Herrero que ha coordinat la part d'activitats pedagògiques.

Un cop finalitzi la presentació, l’alcalde Guijarro convidarà als assistents a pujar a la terrassa de l’edifici, on hi haurà un petit concert musical del badaloní Martí Ruiz, qui farà un tast de l’actuació que farà durant les Festes de Maig.

Badalona, 22 d’abril de 2022

twitter @AjBadalona