Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Presentació de la 1a Cursa Solidària Mossos d’Esquadra Badalona per @laluchadeabril

19/04/2022 ::

Convocatòria de premsa

Els beneficis recaptats es destinaran íntegrament a l’Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona

Aquest dijous 21 d’abril, a les 13.30 hores, la sala de premsa de l’edifici del Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya 9-12), acollirà la presentació de la primera edició de la Cursa i caminada solidària Mossos d’Esquadra de Badalona per la @laluchadeabril, que se celebrarà el pròxim diumenge 24 d’abril.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Ruben Guijarro; de l’Intendent Cap de l’Àrea Bàsica Policial de Badalona del Mossos d’Esquadra, Alfons Sarrias; del president de Bubo Sports Events, Miquel Artero; del secretari general del Sindicat Autònom de Policia, Pere Garcia; i del pare de l’Abril, Jesus Merino.

La cursa que es farà aquest cap de setmana té un caràcter íntegrament solidari, ja que tots els beneficis aniran destinats a l’Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona (INc-UAB). Concretament, els diners recaptats es dedicaran a la investigació de la malaltia que pateix l’Abril, una nena badalonina afectada per una dolència de base genètica catalogada com ultra estranya i que actualment només es té constància que afecti quaranta-cinc infants a tot el món.

Badalona, 19 d’abril de 2022

twitter @AjBadalona