Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Presentació de l’espectacle Homeless. El musical social

26/03/2019 ::    

Convocatòria de premsa

La roda de premsa coincideix amb la inauguració a Can Cabanyes de l’exposició fotogràfica “Viuen al carrer perquè volen?” per sensibilitzar i fer visible el problema del sensellarisme

Demà, dijous 28 de març, a les 17 hores, al Centre Cívic Can Cabanyes (rambla de Sant Joan, 59 -77) tindrà lloc la presentació del musical Homeless que es representarà diumenge 7 d’abril, al Teatre Principal de Badalona.

Aquest espectacle es fa a trenta ciutats diferents dins de la campanya “Ningú dormint al carrer” amb la col·laboració de la Fundació Arrels i de Homeless Entrepeneur.

La presentació anirà a càrrec de José Luís Sánchez, autor i director, i África Romero i Maria Garcia, en representació del repartiment de ballarins, actors i cantants del musical.

Exposició fotogràfica a Can Cabanyes

La roda de premsa coincideix amb la presentació a la masia de Can Cabanyes de l’exposició de fotografies “Viuen al carrer perquè volen?”. Es tracta d’una mostra de trenta-quatre fotografies que la Fundació Arrels presenta per sensibilitzar i fer visibles les persones sense llar. La mostra es podrà visitar fins al 8 d’abril.

Badalona, 27 de març de 2019

twitter @AjBadalona