Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Presa de possessió del càrrec del nou regidor Blas García Vaquero

27/03/2019 ::    

Blas García Vaquero ha pres possessió del càrrec com a nou regidor del Grup Municipal Socialista en la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Badalona celebrada el dimarts 26 de març de 2019

Blas García Vaquero, va nèixer a Badajoz l’any 1952, està casat i és pare d’una filla i d’un fill. Amb 20 anys es va traslladar a Catalunya. Funcionari de la Diputació de Barcelona des de l’any 1977. A final de la dècada dels 70 s’instal·la al barri de Llefià de Badalona on participa activament en l’organització del primer club de motoristes d’aquesta ciutat i en l’impuls de la construcció d’un aparcament subterrani d’iniciativa veïnal. Als anys 90 es vincula al PSC i en els mandats de l’alcaldessa Maite Arqué i de Jordi Serra treballa com a coordinador d’Alcaldia i coordinador d’Urbanisme.

Gran aficionat a la pràctica de l’atletisme ha estat president del Club d’Atletisme de la Diputació de Barcelona des de la seva creació i fins a la seva jubilació, l’any 2015. L’altra seva gran passió és la música, i concretament, tocar la bateria. Ha format part de diversos grups musicals des que tenia 15 anys.

La presa de possessió del nou regidor es produeix després de la renúncia formulada el passat mes de febrer per la senyora Concepción Botey i Teruel a l'acta de regidora de l'Ajuntament de Badalona.

Badalona, 27 de març de 2019

twitter @AjBadalona