Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Presa de possessió de la senyora Núria Sabater Famadas del càrrec de regidora de l’Ajuntament de Badalona

01/02/2023 ::    

La senyora Núria Sabater Famadas, durant la sessió ordinària del ple celebrada aquest dimarts 31 de gener, va prendre possessió del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Badalona com a membre del Grup Municipal Guanyem Badalona.

Nascuda a Badalona el 1961, sempre ha residit en aquesta ciutat i actualment viu al barri del Centre.

És mestra i educadora. Com a mestra s’ha format participant en cursos de diferents àmbits de l’educació així com en seminaris i congressos d’educació per la pau. En la seva etapa com a tècnica d’educació comunitària, ha cursat el Postgrau en polítiques socials i mediació comunitària a l’IGOP i el Curs d’expert en Intervenció Social i Gestió de la diversitat en l'àmbit local a la Universitat Autònoma de Madrid.

L’educació ha estat l’eix central de la seva vida professional i de compromís social. Durant molts anys ha col·laborat amb entitats socials i educatives. Com a monitora i coordinadora d'esplais de lleure i com a col·laboradora d’altres entitats socioeducatives i d’educació per la pau.

Durant 24 anys va ser mestra cooperativista i sòcia fundadora d’una escola cooperativa on va assumir responsabilitats a l’equip pedagògic i en la gestió de la cooperativa.

El 2008 s’incorpora a l’equip del Consorci Badalona Sud com a tècnica d’educació i coordinadora del Pla Educatiu d’Entorn, on ha assumit responsabilitats de gestió i de dinamització i coordinació del treball en xarxa amb les entitats de Badalona Sud.

A partir del 2014 col·labora i s’implica en el Projecte de Guanyem Badalona formant part del secretariat i del Consell de Debat Polític. També ha estat activa en els Nuclis dels districte 1 i 6 així com en les comissions d’educació, d’economia, d’innovació.

Accedeix per primera vegada com a regidora de l’Ajuntament de Badalona.

Badalona, 1 de febrer de 2023

twitter @AjBadalona