Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

“Orienta’t al parc” i “Passejada pel parc” són les propostes destacades de la Jugatecambiental per aquest diumenge 14 d’abril

10/04/2019 ::    

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i el parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric tornaran a ser l’escenari d’un munt d’activitats per a un públic familiar

Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

El diumenge 14 d’abril, de les 11.30 h a les 13.30 hores, i dins de les activitats de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús es farà el taller “Orienta’t al parc” dirigit al públic familiar. Es tracta d’una activitat que es farà amb la col·laboració de l’entitat Badalona Orientació i que permetrà als participants descobrir una altra part del parc en relació amb la natura. També, com cada diumenge, hi haurà nombroses activitats a l’espai de joc i descoberta on, el públic familiar i especialment els més petits, hi trobaran espais on pintar, construir i jugar en contacte amb la natura.

La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús es troba a la glorieta que hi ha prop de la Torre del Rellotge.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric

Per altra banda, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, de les 11.30 h a les 13.30 hores es realitzarà l’activitat “Passejada pel parc”, també dirigida al públic familiar i on els participants podran descobrir els secrets del parc.

A més, a l’espai de joc i descoberta de la Jugatecambiental, hi haurà moltes activitats on els més petits hi podran fer un munt d’activitats lúdiques i creatives.

La Jugatecambiental del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha el mòdul de la Jugatecambiental.

Totes les activitats són gratuïtes i es poden anul·lar o ajornar en cas de mal temps.

El projecte de la Jugatecambiental està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers són gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric), l’Associació per a l’estudi de la flora i de la fauna ALOC i altres entitats del territori.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@pre.badalona.cat

Badalona, 10 d’abril de 2019

twitter @AjBadalona