Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Oberta la convocatòria per a la contractació laboral de 17 persones menors de 30 anys en situació d’atur

19/02/2020 ::    

La iniciativa s’emmarca en el programa ‘Badalona Pren el Relleu 2020’, impulsat pel Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) de l’Ajuntament

Des d’aquest dimecres i fins al dimecres 26 de febrer el servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació – IMPO de l’Ajuntament de Badalona obre el procés d’inscripció per participar en una nova edició del programa ‘Badalona, pren el relleu 2019-2020’. Aquesta iniciativa, que està vinculada al Programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2019-2020 finançat per la Diputació de Barcelona, preveu la contractació laboral de 17 persones menors de 30 anys en situació d’atur. L’objectiu del programa és millorar la ocupabilitat de les persones contractades amb l’adquisició de les aptituds i competències derivades de l’experiència laboral.

Les persones a les quals es dirigeix aquest programa són les següents:

– Persones menors de 30 anys.

– Persones en situació d’atur inscrites com demandants d’ocupació no ocupats (DONO) en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

– Acreditar la possessió d’un títol que habiliti per a l’exercici professional dels treballs oferts. (prevenció de riscos laborals; ocupació; comunicació digital; administració general; justificació econòmica; disseny gràfic i administratius).

– Prioritàriament residents al municipi de Badalona.

Els candidats i candidates que disposin dels requisits poden dirigir-se durant el període comprés entre aquest dimecres 19 i el dilluns 24 de febrer de 2020 al centre IMPO de Can Boscà (C/ Nova Cançó, 1) per a la recollida de la sol·licitud corresponent. Les persones interessades hauran de presentar la següent documentació: DNI / NIE, fotocòpia de la titulació i targeta de demanda d’ocupació. L’horari de recollida de sol·licituds és de 9.00 a 14.00 hores.

En el següent enllaç trobareu la relació de places: https://bit.ly/2HvNXXz

Badalona, 19 de febrer de 2020

twitter @AjBadalona