Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Oberta fins al 12 de novembre la convocatòria per participar al Connect’Art 2019 a Badalona

17/10/2019 ::

La 7a Fira de Joves Creadors de Badalona tindrà lloc el dissabte 30 de novembre al passeig Marítim

El Departament de Joventut ha obert la convocatòria per participar al Connect’Art 2019, la 7a Fira de Joves Creadors de Badalona, que tindrà lloc el proper dia 30 de novembre al passeig Marítim, emmarcant-se dins els actes d'inauguració de la campanya de Nadal.

Aquesta fira té com a objectiu convertir la ciutat en un espai de trobada creatiu on es facilita als joves l’oportunitat de poder donar a conèixer, exposar, promocionar i intercanviar experiències a través dels seus projectes i la seva obra. A la fira s’inclouran un ampli ventall d’expressions artístiques com ara la pintura, l’escultura, la ceràmica, la fotografia, l’artesania, el disseny de roba, les arts escèniques o les creacions audiovisuals, entre d’altres. D’aquesta manera es vol reforçar la viabilitat de projectes emprenedors dins del món artístic i, a la vegada, ampliar la seva visibilitat a la ciutat.

Per tal de donar-li un valor afegit al Connect’Art 2019, a més de la trentena de parades que s’instal·laran, hi haurà diversos espais dedicats a tallers creatius i es portaran a terme intervencions que representin processos de creació en les quals hi hagi una participació activa del públic assistent.

La convocatòria està dirigida a joves d’entre 14 i 35 anys amb un perfil que integri la capacitat creativa, la inquietud i la motivació per innovar i transformar el seu entorn.

Es podran presentar les sol·licituds fins al proper dia 12 de novembre enviant un correu electrònic a firajovescreadorsbdn@gmail.com, en el qual s’haurà d’adjuntar la documentació que es demana a les bases.

Badalona, 17 d’octubre de 2019

twitter @AjBadalona