Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Oberta als vianants la nova passarel·la instal·lada sobre el Torrent de la Font

19/07/2019 ::            

El pont uneix els carrers de Jaume Passarell i d’Alacant millorant la connexió entre els barris de Bufalà i Morera

Des d’aquest dimarts ja està oberta als vianants la passarel·la de 30 metres que s’ha instal·lat sobre el Torrent de la Font. El nou pont, que uneix els carrers de Jaume Passarell i d’Alacant, suposa una gran millora per la connexió entre els barris de Bufalà i Morera i afavoreix el trànsit a peu en una zona que fins ara no estava condicionada per als vianants.

La nova passarel·la està formada per una estructura metàl·lica en forma d’“U” oberta de 3 metres d’ample, 1,5 metres d’alçada i una longitud de 30 metres que salva el desnivell del Torrent de la Font. La seva instal·lació forma part dels treballs executats durant els darrers mesos per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) a la part baixa del Torrent de la Font per millorar l’entorn i la connectivitat per als vianants entre els barris de Bufalà i Morera. Per finalitzar el projecte, actualment, només resten per enllestir tasques d’enjardinament i la col·locació d’una barana protectora davant de l’Institut Isaac Albéniz.

La instal·lació de la passarel·la forma part d’una inversió de 930.000 euros executada per l’AMB que inclou també les millores d’urbanització dels camins escolars i l‘adequació de l’enllumenat de la zona. Aquestes obres es complementen amb les que s’estan executant simultàniament al parc de Can Bada, situat entre l’avinguda del President Lluís Companys, el carrer d’Alacant i el Torrent de la Font al barri de Morera. En aquest indret s’estan configurant diverses terrasses connectades entre elles per recorreguts que permeten superar les diferències de nivell existents entre la trama urbana i la riera. Amb aquestes dues actuacions es reforça la cohesió dels barris de Bufalà i Morera, afavoreixen els itineraris a peu i fan més amable i accessible l’entorn dels diversos centres educatius que hi ha la zona.

Badalona, 19 de juliol de 2019

twitter @AjBadalona