Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Obert el termini per a la inscripció a les Noces d’Or 2020 per a les parelles que aquest any compleixen 50 anys de convivència

21/10/2020 ::

Les inscripcions es poden fer, del 23 d’octubre al 23 de novembre, a les oficines municipals de districte amb cita prèvia

L’acte festiu tindrà lloc al Teatre Zorrilla el 17 de desembre

Badalona tornarà a reconèixer amb un acte festiu els 50 anys de convivència de les parelles que celebren les seves Noces d’Or durant aquest any 2020. La trobada tindrà lloc dijous 17 de desembre al Teatre Zorrilla. Les persones que enguany facin els 50 anys de convivència, i ho vulguin celebrar, tenen fins dilluns 23 de novembre per fer la inscripció.

A causa de la COVID-19, i per tal d’evitar el risc de contagi i prevenir el virus, l’acte comptarà amb totes les mesures sanitàries de protecció davant de qualsevol malaltia respiratòria. Per la situació actual de pandèmia, i fe forma excepcional, aquest any només podran assistir a l’acte les parelles que celebrin les seves Noces d’Or aquest 2020.

Les persones que desitgin participar en aquest esdeveniment, i que enguany celebrin el mig segle de convivència es podran inscriure a partir del 23 d’octubre a les oficines municipals de districte (OMD), sol·licitant cita prèvia, portant la documentació següent:

– DNI de cada membre de la parella

    – Llibre de família o algun altre document que acrediti els 50 anys de convivència

La ciutat de Badalona porta celebrant aquest homenatge des de l’any 1986 ininterrompudament.

Badalona, 21 d’octubre de 2020

twitter @AjBadalona