Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Noves activitats als parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona per aquest diumenge – 14/05/2019

14/05/2019 ::

Al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús es faran tallers sobre el canvi climàtic i al del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric s’hi farà la gimcana per conèixer l’entorn

L’Ajuntament de Badalona ha programat, un cap de setmana més, diverses activitats a la ‘Jugatecambiental’ dels parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric.

Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

El diumenge, 19 de maig, de les 11.30 a les 13.30 h, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, i dins de les activitats de la ‘Jugatecambiental’, hi haurà el taller El canvi climàtic, on s’explicarà com les zones verdes contribueixen a mitigar els efectes d’aquest canvi climàtic. A més s’ofereix una visita a la Torre del Rellotge, una antiga estació meteorològica única a Catalunya, i se n’explicarà el seu funcionament.

Aquesta activitat forma part del programa “Educació per a la Sostenibilitat – Compartim un Futur” impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

A més, dins de les activitats de la ‘Jugatecambiental’, es farà un taller reivindicatiu on els participants ompliran la glorieta del parc amb missatges per aturar el canvi climàtic.

També hi haurà nombroses activitats a l’espai de joc i descoberta on els més petits hi trobaran espais on pintar, construir i jugar en contacte amb la natura.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

Per altra banda, també diumenge, d’11.30 a 13.30 hores, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, s’hi farà la Gimcana de natura, una activitat on els participants descobriran el parc; els seus racons, la vegetació i la fauna resolent un seguit de proves.

A més, a l’espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental’, hi haurà moltes activitats on els petits podran fer un munt d’activitats lúdiques i creatives.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric) i altres entitats del territori.

Per a més informació podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o enviar un correu electrònic a mediambient@pre.badalona.cat.

Badalona, 14 de maig de 2019

twitter @AjBadalona