Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Nou curs d’activitats de gimnàstica dirigides a la gent gran de Badalona

06/09/2023 ::

Les inscripcions s’han de fer a través dels casals i entitats de gent gran

L’Ajuntament de Badalona, a través del Departament de Gent Gran, ofereix, en col·laboració amb els casals i les entitats de gent gran de la ciutat, la pràctica de gimnàstica suau adaptada a les necessitats d’aquestes persones. Les activitats d’aquest curs 2023-24 començaran a partir del 18 d’aquest mes de setembre.

Les activitats gimnàstiques es basen en la realització de moviments corporals a realitzar de forma individual o en parelles per a la millora de l’elasticitat, la flexibilitat i la tonicitat muscular de les persones grans; contribuint d’aquesta manera al benestar físic i emocional dels participants. A més, aquesta pràctica pot ajudar a preveure lesions osteo-articulars i afavorir l'autonomia personal de la gent gran.

Les persones interessades a participar de l'activitat s'han d'inscriure al casal o entitat de gent de la ciutat on siguin socis o sòcies. Els mateixos centres informen dels dies i els horaris de les classes. Per a més informació, es pot contactar al telèfon del Departament de Gent Gran: 93 483 29 71.

La regidora de l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Badalona, Florència Badia, ha animat tothom a participar perquè: “des de l’Ajuntament estem impulsant nous programes per a les persones grans per a promoure el benestar físic i també l’emocional. Volem que la seva qualitat de vida sigui la millor i per això des del Govern municipal posarem tots els esforços”

Badalona, 6 de setembre de 2023

twitter @AjBadalona