Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció sobre els problemes de les biblioteques de la ciutat i la dificultat de les voluntàries dels clubs de lectura en català per desenvolupar-hi la seva activitat

29/01/2020 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona en la sessió ordinària celebrada el dimarts 28 de gener ha aprovat una moció sobre els problemes de les biblioteques de la ciutat i la dificultat de les voluntàries dels clubs de lectura en català per desenvolupar-hi la seva activitat.

La moció proposa els següents acords:

1- Que l’Ajuntament actualitzi el Pla de Biblioteques 2011-2015 i l’apliqui de la forma convenient.

2- Que es dugui a terme el manteniment pertinent, amb previsió i planificació per tal que no es tornin a produir tancament de biblioteques públiques de la ciutat a causa de no complir els requisits mínims ni per als usuaris/es ni per als treballadors/es.

3- Que es garanteixi que les voluntàries dels clubs de lectura en català puguin desenvolupar correctament la seva tasca a les biblioteques públiques de la ciutat.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grup municipals de Junts per Catalunya, Badalona en Comú Podem, ERC-Avancem-MES, Guanyem Badalona en Comú i el PSC.

Badalona, 29 de gener de 2020

twitter @AjBadalona