Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per reclamar a l’Ajuntament de Badalona l’arranjament i reobertura immediata de la passera de la Plaça Trafalgar i l’inici urgent de la fase 2 del procés de remodelació

26/11/2020 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 24 de novembre una moció per reclamar a l’Ajuntament de Badalona l’arranjament i reobertura immediata de la passera de la Plaça Trafalgar i l’inici urgent de la fase 2 del procés de remodelació.

La moció proposa el següents acords:

1. Instar al govern de la ciutat que exigeixi a qui pertoqui l'arranjament i obertura immediata del pas als vianants de la passera de la plaça Trafalgar .

2. Instar al govern de la ciutat de Badalona que reclami informació a qui pertoqui respecte dels terminis de finalització dels treballs d'arranjaments del paviment de la passera de l'obra realitzada per I’Àrea Metropolitana de Barcelona i recentment rebuda per part de I’Ajuntament, corresponent a la Fase 1 de remodelació de la Plaça Trafalgar

3. Instar l’ajuntament de Badalona que demani explicacions respecte dels motius que han portat al tancament de la passera de la Plaça Trafalgar i cas que els motius siguin per mala praxis de l'empresa adjudicatària del contracte, exigim al govern que impulsi una denúncia per part de l’ajuntament de Badalona en defensa de l’interès públic i de la ciutadania de Badalona

4. Reclamar mesures de control de qualitat de les obres públiques executades que evitin situacions de risc i tancament en l’espai públic.

5. Instar a l’ajuntament de Badalona que posi en marxa de manera urgent el procés participatiu amb les entitats que formen part de la comissió Trafalgar per poder iniciar, la Fase 2 de la remodelació de la Plaça.

6. Enviar còpia d’aquesta moció a la direcció de servei de l’espai públic de l’AMB i a les Associacions de veïns i entitats del districte 4.

La moció ha estat aprovada amb els vots favorables de tots els grups municipals.

Badalona, 26 de novembre de 2020

twitter @AjBadalona