Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per l’execució de les places embargades del pàrquing Batllòria i per la defensa dels drets dels concessionaris

30/10/2019 ::        

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 29 d’octubre de 2019 una moció per l'execució de les places embargades del pàrquing Batllòria i per la defensa dels drets dels concessionaris.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER.- Instar al govern municipal a impulsar el procés d’execució de les places d’aparcament embargades a PARKING BATLLORIA, S.A. i a CLW, S.L. fruits dels impagaments històrics d’ambdues societats.

SEGON.- Que la pròpia societat pública ENGESTUR, S.A. es faci càrrec d’aquestes places embargades encarregant-se de la seva explotació, ja que l’impagament de quotes des de l’any 2006 ha generat un deute que, fins i tot, ha originat perjudicis en la conservació d’aquest edifici municipal.

TERCER.- Instar al govern municipal a que ENGESTUR no repercuteixi els impagaments de les quotes de manteniment de les 152 places embargades.

QUART.- Instar al govern municipal que iniciï l’expedient per fixar les responsabilitats per part de les societats PARKING BATLLORIA, S.A. i CLW, S.L. tal i com es va acordar a l’expedient de l’extinció de la concessió administrativa el 2016.

CINQUÈ.- Informar d’aquests acords a cadascun dels concessionaris que conformen la Junta de Propietaris del Parking Batlloria i la Diputació de Barcelona

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals de Badalona en Comú Podem, Guanyem Badalona en Comú, PSC i PP i amb les abstencions del Junts per Catalunya i ERC-Avancem-MES.

Badalona, 30 d’octubre de 2019

twitter @AjBadalona