Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per la defensa de l’ús exclusiu dels carrils bici per al trànsit de bicicletes

24/02/2021 ::            

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 23 de febrer una moció per a la defensa de l'ús exclusiu dels carrils bici per al trànsit de bicicletes.

La moció proposa els següents acords:

1. Instar el govern municipal a la retirada immediata dels senyals que autoritzen l’aparcament de cotxes al carril bici i prendre les mesures necessàries per evitar l'aparcament en la zona de carril bici.

2. Instar al govern municipal a fer un estudi dels desperfectes que s’han produït amb aquest ús d’aparcament del carril bici i reparar els desperfectes ocasionats.3. Reclamar a l’AMB que es posicioni, sol·licitant que es rectifiqui i es retirin els senyals que permeten l’estacionament i es col·loquin els separadors protectors corresponents i previstos al projecte licitat.

4. Traslladar aquests acords a Massa Crítica BDN com a promotors de la denúncia, al Consell de la Mobilitat, a la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona i a l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

La moció ha estat aprovada amb els vots favorables dels grups municipals de Junts per Catalunya Badalona, Badalona En Comú Podem, ERC-Avancem Més i Guanyem Badalona En Comú, amb les abstencions del Partit Socialista de Catalunya i del grup municipal del Partit Popular.

Badalona, 24 de febrer de 2021

twitter @AjBadalona