Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per l’educació pública i de qualitat

27/03/2019 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat, en la sessió ordinària celebrada el dimarts 26 de març de 2019, una moció per l'educació pública i de qualitat.

La moció proposa els següents acords:

1- Que l’Ajuntament es comprometi a identificar, indexar i localitzar les mancances en equipaments i d’altres recursos i necessitats dotacionals en tots els cicles de les etapes escolars – de 0 a 3 anys, primària, secundària i batxillerats – per zones. Elaborar amb aquesta informació un document marc que tingui prioritat i vigència en els plans d’actuació dels governs locals, amb indiferència de la seva composició.

2- Impulsar un pacte de ciutat a partir de la documentació recopilada que compti amb la comunitat educativa, i serveixi per fer efectiva la planificació educativa a curt, mitjà i llarg termini.

3- Fer efectiva la comissió de planificació acordada amb la Conselleria, amb un calendari programat i bloquejat, que respecti els terminis i es comporti com a front comú amb perspectiva de ciutat per fer complir les conclusions i prioritats del document marc.

4- Crear un espai conjunt Ajuntament –Generalitat- comunitat educativa per blindar els acords amb el Departament d’Ensenyament des del convenciment que la inversió en i la defensa de l’ensenyament públic és en la màxima garantia en pro de la igualtat d’oportunitats i de la cohesió social.

La moció s’ha aprovat per unanimitat

Badalona, 27 de març de 2019

twitter @AjBadalona