Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per instar al Govern Municipal a realitzar una actuació integral al barri de La Mora

25/09/2019 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 24 de setembre de 2019 una moció per instar al Govern Municipal a realitzar una actuació integral al barri de La Mora.

La moció proposa els següents acords:

Primer.- Exigir al Govern Municipal que prengui les mesures oportunes per controlar l’estacionament d’autocaravanes i l’ús inadequat que els seus usuaris fan dels serveis públics de la zona.

Segon.- Exigir al Govern Municipal que prengui les mesures oportunes per millorar el manteniment, rehabilitar les zones de jocs infantils, el mobiliari urbà i la neteja de les zones verdes.

Tercer.- Exigir al Govern Municipal la millora de la seguretat amb més presència de la Guàrdia Urbana per evitar les carreres il·legals de cotxes, els actes incívics d’exhibicionisme, la prostitució i el tràfic de drogues i estupefaents.

Quart.- Exigir al Govern Municipal que prengui les mesures oportunes per evitar la pràctica de relacions sexuals en zones públiques, així com el tràfic de drogues i/o estupefaents.

Cinquè.- Exigir al Govern Municipal que prengui les mesures oportunes de neteja del clavegueram per evitar que els veïns continuïn patint plagues de cuques i rates, entre d’altres, que suposen un greu risc per a la salut pública.

Sisè.- Instar a ADIF que prengui les mesures adients per evitar l’abocament indiscriminat de brossa, electrodomèstics i altre ferralla a les vies del tren.

Setè.- Instar l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Agència Catalana de l’Aigua a prendre les mesures oportunes per millorar les condicions del col·lector d’aigües residuals.

Vuitè.- Comunicar el resultat d’aquesta moció a la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB).

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals del PP i Badalona en Comú Podem. Els grups municipals del PSC, Guanyem Badalona en Comú, ERC i Junts per Catalunya s’han abstingut.

Badalona, 25 de setembre de 2019

twitter @AjBadalona