Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per instar al govern municipal a pactar de forma urgent amb els grups municipals i els agents econòmics i socials de la ciutat un Pla de Reconstrucció social i econòmica per Badalona

30/09/2020 ::        

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió plenària celebrada el dimarts 29 de setembre una moció per instar al govern municipal a pactar de forma urgent amb els grups municipals i els agents econòmics i socials de la ciutat un Pla de Reconstrucció social i econòmica per Badalona.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER.- El Ple municipal de l’Ajuntament de Badalona reconeix la necessitat urgent de promoure de manera immediata un Pla de Reconstrucció social i econòmica de la ciutat.

SEGON.-Demanar al govern de la ciutat que convoqui, de forma urgent, una mesa de diàleg per la reconstrucció social i econòmica on estiguin representats tots els grups polítics municipals de la ciutat i tots els agents socials i econòmics de la ciutat.

TERCER.- Instar al govern de la ciutat que, en el termini de dos mesos, presenti el Pla de reconstrucció social i econòmica de la ciutat i totes les actuacions que se’n derivin a aquest ple.

QUART.- Traslladar aquests acords a la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona, a la Federació d’Empresaris de Badalona, a les organitzacions sindicals majoritàries de Badalona, a l’Associació de locals d’Oci i Restauració de Badalona La Forquilla i a totes les associacions de comerciants de la ciutat.

La moció ha estat aprovada amb els vots de tots els grups municipals (Junts per Catalunya Badalona, Badalona en Comú Podem, ERC-Avancem-MES, Guanyem Badalona en Comú, PSC i Partit Popular).

Badalona, 30 de setembre de 2020

twitter @AjBadalona