Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per impulsar la posada en marxa de manera participativa del Pla Local d’Equipaments de la ciutat de Badalona

09/11/2020 ::            

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió extraordinària celebrada el divendres 6 de novembre una moció per impulsar la posada en marxa de manera participativa del Pla Local d'Equipaments de la ciutat de Badalona.

La moció proposa els següents acords:

1. Executar les propostes incloses en el Pla d’Inversions Municipal que han de veure amb la millora i la construcció d’equipaments clau per la ciutat.

2. Impulsar línies efectives en la recerca i aprofitament dels recursos d’organismes supramunicipals que poden estar a disposició de l’actualització i construcció d’equipaments per la ciutat.

3. Impulsar un gran acord de ciutat per la definició i elaboració d’un Pla d’equipaments que posi sobre el plànol de Badalona totes les inversions i decisions que requereix la ciutat. Tant de la millora i actualització de les instal·lacions i equipaments existents com de la necessitat de nous equipaments.

4. Convocar, una comissió de treball, i d'avaluació i seguiment, amb representants dels partits polítics, tècnics, entitats i persones interessades per a definir les bases d'un procés participatiu que acompanyi la redacció del Pla Local d'Equipaments

5. Iniciar el procés participatiu per a l'elaboració del Pla Local d'Equipaments que impliqui la ciutadania, tant a títol individual com associacions i col·lectius, amb representativitat de tots els àmbits de l'associacionisme de la ciutat, personal tècnic de l'ajuntament i representants polítics.

6. Informar dels acords d’aquesta moció a totes les Federacions ciutadanes presents a Badalona (d'Associacions de Veïns, de Dones, esportives, de Famílies, i altres) al Consell de la Joventut, a la Taula de la Mobilitat, a la Coordinadora d’entitats de Cultura Popular i Comissió de Festes.

La moció ha estat aprovada amb els vots favorables de tots els grups municipals.

Badalona, 9 de novembre de 2020

twitter @AjBadalona