Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per al manteniment de les quotes reduïdes dels abonats al complex esportiu i piscina de Llefià

26/02/2020 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 25 de febrer una moció per al manteniment de les quotes reduïdes dels abonats al complex esportiu i piscina de Llefià.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER.- Censurar la gestió de la regidora d’Esports, Helena Bayo, en aquest assumpte que afecta veïns i veïnes del barri de Llefià.

SEGON.- Exigim al govern municipal que sol·liciti a l’empresa UBAE FITNES SL que deixi sense efectes de forma immediata la pujada de quotes als abonats que fins ara tenien una quota diferencia per la data en què es van apuntar.

TERCER.- Que el govern municipal convoqui de forma extraordinària i urgent la Comissió de Seguiment de la concessió administrativa del Complex Esportiu de Llefià per demanar explicacions per aquesta pujada de quotes indiscriminada a l’empresa gestora de la instal·lació i es faci, a partir d’ara, un control exhaustiu de la política de quotes d’aquesta empresa.

QUART.- Que el govern municipal expliqui de forma pública per què una empresa gestora d’una instal·lació municipal ha realitzat una pujada de quotes sense el permís i l’acord del govern municipal, titular de la propietat de la instal·lació.

CINQUÈ.- Que s’informi als usuaris i usuàries afectats i als Grups Municipals de la Corporació Municipal sobre totes les gestions que es portin a terme en relació a aquest assumpte.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals de Junts per Catalunya, Guanyem Badalona en Comú i el Partit Popular, i els vots en contra de Badalona en Comú Podem i el PSC. El Grup Municipal d’ERC-Avancem-MES s’ha abstingut.

Badalona, 26 de febrer de 2020

twitter @AjBadalona