Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per a recuperar els projecte d’ubicació del Museu del Còmic a l’edifici de la CACI de Badalona

02/05/2019 ::        

El Ple de l’Ajuntament de Badalona va aprovar en la sessió ordinària celebrada el dimarts 30 d’abril una moció per a recuperar els projecte d'ubicació del Museu del Còmic a l'edifici de la CACI de Badalona.

La moció proposa els següents acords:

1. Que l’Ajuntament de Badalona iniciï converses amb la Generalitat de Catalunya per tal de reprendre el projecte del Museu del Còmic a l’edifici de la Companyia Auxiliar del Comerç i la Indústria (CACI).

2. Que l’Ajuntament exigeixi a la Generalitat de Catalunya el compliment del conveni que ambdues administracions van signar el 20 de gener del 2010 per posar en marxa el Centre de les Arts del Còmic i la Il·lustració (CACI) on es va pressupostar l’equipament en 11,4 milions d’euros del quals 8 anaven a càrrec de la Generalitat de Catalunya i els restants 3,4 els assumia el consistori badaloní per a les tasques de consolidació d’estructures, façanes i cobertes.

3. Fer arribar aquesta moció a la Federació d'Institucions Professionals del Còmic (FICOMIC), a l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC) i la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La moció es va aprovar amb els vots favorables dels grups municipals de Guanyem Badalona en Comú, PSC, ERC i el regidor d’Units per Avançar. Els grups municipals del PP, ICV-EUiA, Ciutadans i el regidor del Partit Demòcrata es van abstenir.

Badalona, 2 de maig de 2019

twitter @AjBadalona