Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per a la reforma de les pistes d’atletisme Paco Àguila i el camp de rugby de Badalona

27/11/2019 ::        

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió celebrada el dimarts 26 de novembre de 2019 una moció per a la reforma de les pistes d’atletisme Paco Àguila i el camp de rugby de Badalona.

La moció proposa els següents acords:

1- Que l’Ajuntament de Badalona, encapçalat pel seu alcalde, tingui en compte tots els punts que hem exposat al preàmbul en referència a les necessàries reformes a les pistes Paco Àguila i camp de rugby.

2- Que tenint en compte l’exposat, els serveis tècnics d’esports encarreguin un pressupost i un projecte executiu, d’acord amb les necessitats mínimes i extres. Aquest pressupost hauria de contemplar, de forma separada i detallada, cada una les necessitats.

3- Que l’Ajuntament es comprometi a què el projecte s’acordi amb les dues entitats.

4- Que l’Ajuntament es comprometi a que les obres pertinents es duguin a terme durant l’any 2020 i, per tant, que apareguin al proper pressupost d’inversions.

5- Que mentre duri l’obra, l’Ajuntament de Badalona, es preocupi de reubicar a les entitats i usuaris de la instal·lació a altres instal·lacions de la ciutat o de fora d’ella (si fos necessari), sense que repercuteixi econòmicament sobre els usuaris o entitats. En el cas de ser instal·lacions de fora de la ciutat, que l’Ajuntament posi a disposició dels usuaris un servei de transport gratuït com ja es va fer el 2016.

6- Que l’Ajuntament, un cop executada l’obra, asseguri i acordi amb les entitats un pla de manteniment de la instal·lació.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals.

Badalona, 27 de novembre de 2019

twitter @AjBadalona