Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per a la instal·lació de contenidors intel·ligents a Badalona

26/02/2020 ::        

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 25 de febrer una moció per a la instal·lació de contenidors intel·ligents a Badalona.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER. – Que l’Ajuntament de Badalona treballi per assolir els objectius de recollida selectiva que marca el Programa Metropolità de Prevenció i Gestió de Recursos i Residus Municipals 2019-2025 (PREMET25).

SEGON. – Que l’Ajuntament de Badalona presenti un projecte a la convocatòria FEDER vigent sobre recollida selectiva per realitzar una prova pilot amb contenidors intel·ligents al municipi.

TERCER. – Que el govern municipal treballi amb els altres grups polítics de l’Ajuntament per incrementar la recollida selectiva a la ciutat, incorporant les propostes al nou contracte de neteja que s’aprovarà properament. Potenciant la instal·lació de contenidors intel·ligents a Badalona.

QUART. – Que s’implementi la taxa de residus corresponent, acompanyada d’un sistema de bonificacions que incentivi el compliment de la recollida selectiva per part de la ciutadania.

CINQUÈ. – Que l’Ajuntament de Badalona explori la implementació de màquines de recollida d’envasos basades en incentius.

SISÈ. – Que es faci arribar aquests acords a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i a Badalona contra el canvi climàtic.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals de Junts per Catalunya, Badalona en Comú Podem, ERC-Avancem-MES, Guanyem Badalona en Comú i el PSC. El Grup Municipal del Partit Popular ha votat en contra

Badalona, 26 de febrer de 2020

twitter @AjBadalona