Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per a la dignificació del Mercat Municipal de Pomar

26/02/2020 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 25 de febrer una moció per a la dignificació del Mercat Municipal de Pomar.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER. – Atès que el regidor de l’Àrea de Comerç ja es va comprometre en el Ple del passat mes de novembre a agilitzar els tràmits pertinents i a data d’avui no s’ha fet res, exigim que deixi de menysprear i enganyar l’associació de venedors amb promeses que no es compleixen i es posin a treballar.

SEGON. – Per tota la manca de gestió, reprovar la conducta del regidor de Comerç, Jordi Subirana, que a dia d’avui no ha realitzat cap actuació per adequar i dignificar la situació dels venedors i dels veïns de Pomar.

TERCER. – Exigim que s’agilitzin els tràmits per tal de concessionar de forma urgent l’espai destinat a supermercat.

QUART. – Que es facin les obres necessàries per dignificar l’espai interior, enderrocant la illa de parades desocupades i reubicant dins el propi mercat als paradistes que així ho desitgin.

CINQUÈ. – Que tal i com es va comprometre el regidor Jordi Subirana es revisin a la baixa les taxes exigides als concessionaris que han passat a precari per manca de convocatòria de concurs.

SISÈ. – Que s’implementi un pla de seguretat amb la Guàrdia Urbana de Badalona.

SETÈ. – Que es millori la il·luminació exterior.

VUITÈ. – Que es procedeixi de forma periòdica a la desinfecció de les instal·lacions.

NOVÈ. – Que es netegi i desinfecti la zona exterior on hi ha ubicat el pipi can.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals de Junts per Catalunya i el Partit Popular, i els vots en contra de Badalona en Comú Podem i el PSC. Els grup municipals d’ERC-Avancem-MES i Guanyem Badalona en Comú s’han abstingut.

Badalona, 26 de febrer de 2020

twitter @AjBadalona