Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per a la construcció definitiva de l’Escola Montigalà i del nou Institut Ventura Gassol

18/12/2019 ::        

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 17 de desembre una moció per a la construcció definitiva de l'Escola Montigalà i del nou Institut Ventura Gassol a l'esplanada situada entre els carrers Manuel Moreno Mauricio, el passeig Olof Palme i l'avinguda de la Comunitat Europea.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER.- L’Ajuntament de Badalona es reafirma i declara la seva aposta per la construcció de l’Escola Montigalà i el projecte educatiu del qual forma part a l’actual plaça Manuel Moreno Mauricio.

SEGON.- Exigir al govern municipal que convoqui els Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a una reunió conjunta amb la comunitat educativa de l’Escola Montigalà, l’Institut Ventura Gassol i la Federació d’AMPAS de Badalona (FAMPAS) per demanar un calendari per la construcció de l’Escola i l’Institut.

TERCER.- Instar al Govern de la Generalitat a incloure en els pressupostos de l’any 2020 les partides necessàries per a la construcció definitiva de l’Escola Montigalà a l’esplanada situada entre els carrers Manuel Moreno Mauricio, Olof Palme i Comunitat Europea.

QUART.- Transmetre la present moció a tots els sectors representats al Consell Escolar Municipal, a les comunitats educatives de l’Escola Montigalà i de l’Institut Ventura Gassol, a FAMPAS Badalona, al Parlament de Catalunya i al Govern de la Generalitat.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals.

Badalona, 18 de desembre de 2019

twitter @AjBadalona