Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per a l’aprovació de l’ordenança reguladora dels encants municipals i millora de les seves condicions

27/03/2019 ::            

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat, en la sessió ordinària celebrada el dimarts 26 de març de 2019, una moció per a l'aprovació de l'ordenança reguladora dels encants municipals i millora de les seves condicions.

La moció proposa els següents acords:

1- Exigim que el Govern municipal porti a aprovació l’Ordenança Municipal d’Encants per a que pugui ser debatuda i, si s’escau, aprovada al Ple Municipal de l’Ajuntament.

2- Crear una Comissió de seguiment de l’Ordenança Municipal i de funcionament dels encants amb la representació corresponent dels grups municipals de l’Ajuntament i l’Associació de Marxants de Badalona, que s’haurà de constituir i convocar com a mínim dos vegades a l’any.

3- Millora de les infraestructures necessàries als espais on s’ubiquen regularment els encants, com són els lavabos WC d’ús públic, els punts de llum, els accessos i l’estat de la via pública.

4- Recuperar la unitat de la Guàrdia Urbana als encants municipals, amb un mínim de quatre agents i un comandament com ja va existir al mandat de 2011 a 2015.

5- Estudiar el trasllat dels encants municipals del dissabte a un altre espai de la ciutat, preferiblement per sota de l’autopista C-31.

6- Informar del resultat d’aquesta moció a l’Associació de Marxants de Badalona i a la FAVB.

La moció s’ha aprovat amb el vot favorable de tots els grups municipals.

Badalona, 27 de març de 2019

twitter @AjBadalona