Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per a instar a l’Ajuntament de Badalona a declarar la velocitat de circulació a 30 km en tota la ciutat

30/09/2020 ::                    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió plenària celebrada el dimarts 29 de setembre una moció per instar a l’Ajuntament de Badalona a declarar la velocitat de circulació a 30 km en tota la ciutat.

La moció proposa els següents acords:

1.- Instar el Govern de Badalona que declari la velocitat de circulació en 30 km en tota la ciutat amb l'excepció d'algunes vies de comunicació principals, tal i com estipulen els estudis tècnics realitzats per l’Ajuntament de Badalona en el darrer any.

2. – Instar el govern de Badalona que doti de partida pressupostària i mitjans tècnics a l'Àrea de mobilitat per a poder dur a terme la senyalització corresponent a la implantació de la mesura.

3. – Traslladar aquests acords a la Mesa de la Mobilitat, al Consell de la Mobilitat, i altres entitats de la ciutat implicades amb la mobilitat sostenible, a la FAVB, Guàrdia Urbana, i al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

La moció ha estat aprovada amb els vots dels grups municipals de Junts per Catalunya Badalona, Badalona en Comú Podem, ERC-Avancem-MES, Guanyem Badalona en Comú i PSC i amb l’abstenció del Partit Popular.

Badalona, 30 de setembre de 2020

twitter @AjBadalona