Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció en suport del cos dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona per la seva tasca en el desnonament de la nau del carrer Progrés al barri del Gorg de Badalona

26/01/2022 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 25 de gener la moció en suport del cos dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona per la seva tasca en el desnonament de la nau del carrer Progrés al barri del Gorg de Badalona.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER.- Declarar el suport del Ple i la Corporació Municipal al cos de Mossos d’Esquadra, especialment a la unitat ARRO, i a la Guàrdia Urbana de Badalona per la seva tasca el dia 13 de gener en el desnonament de la nau del carrer Progrés.

SEGON.- Defensar la tasca dels Mossos d’Esquadra i dels cossos i forces de seguretat de l’Estat que exerceixen la seva tasca i responsabilitat amb gran professionalitat i que, massa sovint, no tenen el suport institucional que mereixen per part dels diferents governs.

TERCER.-Sol·licitar al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i al govern municipal de Badalona que treballin per millorar, amb la màxima brevetat possible, les condicions laborals i econòmiques dels agents policials.

QUART.- Traslladar aquests acords al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, als Grups parlamentaris del Parlament de Catalunya, a la Comissió d’Estudi sobre el Model Policial del Parlament de Catalunya, al Cos de Mossos d’Esquadra, a la Guàrdia Urbana de Badalona i als sindicats policials SAP-FEPOL, SPL-CME, SMB, USPAL, SIP-FEPOL i PSU.

La moció ha estat aprovada amb els vots favorables dels grups municipals del PSC i el PP i els vots en contra de Junts per Catalunya; Badalona en Comú Podem; ERC i Guanyem Badalona en Comú.

Badalona, 26 de gener de 2022

twitter @AjBadalona