Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció en suport de les famílies afectades per l’enderrocament de l’edifici del passatge de la Torre

30/09/2020 ::        

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió plenària celebrada el dimarts 29 de setembre una moció en suport de les famílies afectades per l’enderrocament de l’edifici del passatge de la Torre.

La moció proposa els acords següents:

ACORDS:

1) Sol·licitar l’aturada del desallotjament de les famílies afectades de les seves residències actuals ja que en cas contrari es vulnera la responsabilitat municipal davant l’emergència .

2) Sol·licitar al Regidor de serveis socials actuacions municipals per tal de donar resposta davant la situació d’emergència habitacional d’aquestes famílies.

3) Reclamar al govern de la ciutat que no es retiri la prestació social i que es donin les instruccions oportunes als serveis municipals, per a trobar una alternativa i es treballi en la recerca d’una solució per les famílies afectades.

4) Exigir la convocatòria immediata del Consell de l'Habitatge.

5) Reclamar al govern de la ciutat que trobi el mecanisme per evitar un deute de les famílies amb l’Ajuntament, que impedirà l’accés a tot tipus d’ajut per pal·liar seva situació de vulnerabilitat.

6) Reprovar l’acció del govern per la seva poca sensibilitat i compromís amb la situació de precarietat social dels veïns i veïnes de la ciutat.

7) Informar dels acords d’aquesta moció a les famílies afectades així com a totes les entitats socials que treballen per l’emergència habitacional a la ciutat de Badalona.

La moció ha estat aprovada amb els vots dels grups municipals de Junts per Catalunya Badalona, Badalona en Comú Podem, ERC-Avancem-MES, Guanyem Badalona en Comú i PSC i amb l’abstenció del Partit Popular.

Badalona, 30 de setembre de 2020

twitter @AjBadalona