Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció en suport a les escoles bressol de titularitat privada de Badalona

02/07/2020 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 30 de juny una moció en suport a les escoles bressol de titularitat privada de Badalona.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER.- Reconèixer la tasca educativa de tots els Centres Educatius de 0-3 que va molt més enllà de la guarda de nens i nenes.

SEGON.- Reclamar al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a donar compliment del seu compromís amb els representants de les Escoles Bressols de titularitat privada al mes de maig i que posi en marxa un «Pla de Rescat» perquè les escoles bressol de titularitat privada puguin continuar amb la seva tasca educativa a la ciutat de Badalona i arreu de Catalunya.

TERCER.- Comunicar aquests Acords al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i als diferents Grups Parlamentaris del Parlament de Catalunya.

La moció s’ha aprovat amb els favorables dels grups municipals del PP i Junts per Catalunya. Els grups municipals del PSC, Guanyem Badalona en Comú, ERC i Badalona en Comú Podem s’han abstingut.

Badalona, 1 de juliol de 2020

twitter @AjBadalona