Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció en suport a Adrià Sánchez Garcia i de rebuig al seu enjudiciament amb penes reclamades de fins a 9 anys de presó

26/04/2023 ::

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat la moció presentada el Grup Municipal Guanyem Badalona en Comú en suport a Adrià Sánchez Garcia i de rebuig al seu enjudiciament amb penes reclamades de fins a 9 anys de presó.

La moció proposa l’adopció dels següents acords:

Primer.- Expressar tota la nostra solidaritat i suport a l’Adri, la seva família i amistats davant aquest enjudiciament i demandes de penes desproporcionades.

Segon.- Exigim el respecte absolut pels Drets Fonamentals. Uns drets inherents a totes les persones sense discriminació per les seves condicions personals, socials, econòmiques, polítiques i ideològiques… El Dret de manifestació és un d’aquests Drets Fonamentals als quals no renunciarem de cap de les maneres.

Tercer.- Condemnem, de manera especial, la vulneració del dret a protesta, manifestació i llibertat d’expressió dels joves i les joves antifeixistes que l’exerceixen.

Quart.- Demanem una justícia justa, ponderada i equilibrada. Una justícia que doni garanties a l’estat i a tota la ciutadania. Una justícia que ofereixi seguretat i que asseguri l’exercici dels drets de la ciutadania. Una justícia que no faci política. En definitiva, una justícia que respecti la separació de poders.

Cinquè.- Donar trasllat d’aquest acord al Grup de a l’Adrit, a la Generalitat de Catalunya, al president de l’Estat Espanyol, i a l’organització Alerta Solidària.

La moció s’ha aprovat amb el vot favorable grups municipals de JxCB, BeCP, ERC-A-MES, GBeC i PSC. El grup del PP ha votat en contra.

Badalona, 26 d’abril de 2023

twitter @AjBadalona