Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció en defensa del les persones afectades per una fuita d’aigua al carrer Sant Gonçal, al barri de Coll i Pujol

26/11/2020 ::            

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 24 de novembre una moció en defensa del les persones afectades per una fuita d'aigua al carrer Sant Gonçal, al barri de Coll i Pujol.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER.- Els representants del govern municipal i membres de l’equip tècnic de l’Ajuntament es reuniran amb les persones afectades del carrer Sant Gonçal. L’Ajuntament de Badalona posarà a disposició dels veïns/es afectats tots els recursos i assessorament necessari des dels seus serveis jurídics perquè puguin demanar responsabilitats econòmiques pels desperfectes en els fonaments de les cases a la companyia.

SEGON.- L’Ajuntament de Badalona sol•licitarà un informe tècnic detallat a l’empresa gestora de les aigües on s’expliqui l’origen de la incidència.

TERCER.- L’Ajuntament de Badalona sol·licitarà a Aigües de Barcelona un estudi sobre l’estat de les canonades al barri de Coll i Pujol i altres amb una antiguitat similar, per conèixer-ne l’estat i quines són encara de fibrociment. En el cas de les que estiguin en mal estat i/o siguin de fibrociment l’Ajuntament de Badalona n’exigirà la substitució immediata.

QUART.- Aquests acords es comunicaran a l’Associació de veïns de Coll i Pujol, a la FAVB i a Aigües de Barcelona.

La moció ha estat aprovada amb els vots favorables de tots els grups municipals.

Badalona, 26 de novembre de 2020

twitter @AjBadalona