Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció de suport a la plataforma” Juguem a bàsquet!” per a l’adequació de les pistes urbanes de Badalona

02/11/2023 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat la moció presentada pel grups municipals d’ERC i BeCP de suport a la plataforma” Juguem a bàsquet!" per a l'adequació de les pistes urbanes de Badalona.

La moció presenta els següents acords:

PRIMER.- Fer una diagnosi municipal de les pistes urbanes de Badalona, aprofitant la feina feta per la Plataforma Juguem a Bàsquet i la seva aplicació OpenMaps, per elaborar un Pla d’Inversió i Manteniment de les pistes urbanes a Badalona.

SEGON.- Incorporar una partida al Pressupost Ordinari de 2024 i al nou Pressupost d’Inversions 2023-2027 per a un manteniment i posada al dia de totes les pistes urbanes.

TERCER.- Crear 4 pistes urbanes noves a punts estratègics de la ciutat ja treballades per l’entitat, evitant grans desplaçaments, i que s’integrin en aquest nou Pla QUART.- Adscriure les pistes esportives urbanes al Departament d’Esports per crear programes municipals que fomentin el bàsquet i l’esport a l’espai públic per a tots els públics, gèneres i edats, incrementant així la pràctica de l’esport de manera democràtica i gratuïta, millorant la salut i la qualitat de vida de la ciutadania

La moció s’ha aprovat amb el vot favorable de tots els grups municipals.

Badalona, 2 de novembre de 2023

twitter @AjBadalona