Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció de reprovació de l’alcalde Álex Pastor per haver vulnerat la privacitat de les dependències dels grups municipals d’ERC Avancem-MES i Junts per Catalunya

30/10/2019 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 29 d’octubre de 2019 una moció de reprovació de l’alcalde Álex Pastor per haver vulnerat la privacitat de les dependències dels grups municipals d’ERC Avancem-MES i Junts per Catalunya.

La moció proposa els següents acords:

1- Reprovar l’alcalde Álex Pastor per la vulneració de la privacitat de les dependències que ocupen dos grups polítics municipals d’aquest Ajuntament. Així com la mala gestió del govern que encapçala respecte a aquest assumpte.

2.- Garantir que l’entrada als despatxos dels grups municipals només es podrà fer amb el coneixement i consentiment dels regidors i regidores dels respectius grups.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals Junts per Catalunya, ERC-Avancem-MES, Guanyem Badalona en Comú i Partit Popular amb els vots en contra del PSC i de Badalona en Comú Podem.

Badalona, 30 d’octubre de 2019

twitter @AjBadalona