Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció a favor d’establir una moratòria en relació amb l’enderroc de la totalitat de l’antiga fàbrica Mobba

24/02/2021 ::        

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 23 de febrer una moció a favor d'establir una moratòria en relació amb l'enderroc de la totalitat de l'antiga fàbrica Mobba.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER. Instar a l’Ajuntament, i al govern particularment, a no prendre cap decisió encaminada a l’enderroc total de les edificacions que es mantenen dempeus a la parcel·la limitada pels carrers Sant Isidre, Dos de Maig, Eduard Maristany i Colom, abans dels propers sis mesos.

SEGON.- Aprofitar aquesta moratòria, per prendre coneixement tots els grups, de les diferents propostes que siguin plantejades ja sigui pel mateix Ajuntament o per entitats o ciutadans, assegurant d’aquesta manera que, qualsevol que sigui la decisió que s’adopti finalment, vingui avalada per un estudi rigorós i compartit sobre el futur d’aquell espai i sobre la viabilitat econòmica de la mateixa.

La moció ha estat aprovada amb els vots favorables dels grups municipals de Junts per Catalunya Badalona, Badalona En Comú Podem, ERC-Avancem Més, Guanyem Badalona En Comú i el Partit Socialista de Catalunya amb el vot contrari del grup municipal del Partit Popular.

Badalona, 24 de febrer de 2021

twitter @AjBadalona